2015. december 29., kedd

Tatár beefsteak



















Aki rendszeresen olvassa blogomat biztosan észrevette hogy nem szoktam nyers húst vagy nyers tojást tartalmazó ételeket készíteni és közzétenni. Íme egy kivétel - amelyet csak kb 4-5 évente készítek - a Tatár beefsteak. Számtalan módja van az elkészítésének. Én nem raktam bele mustárt.

Hozzávalók (kb. 3 adag):
30 dkg marhabélszín
1 fej vöröshagyma
1 tojás sárgája
2 teáskanál pirospaprika

őrölt feketebors

A marhahúst ledaráltam, hozzáadtam a tojássárgáját, a felaprított hagymát és a fűszereket. Összekevertem. Egy órára hűtőbe raktam hogy összeérjenek az ízek.


Print Friendly and PDF

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...